2 Mayıs 2012 Çarşamba

DIY Önerileri...

Ayakkabılarımızı yeni baştan yaratıyoruz:)

Gerekli malzemeler;
-1 adet düz siyah topuklu ayakkabı ( dilerseniz babet de olabilir )
-100 kadar sedefli boncuk ya da şeffaf taş
-Sağlam bir tutkal
-Plastik bir tabak ya da kap ve kürdan


Öncelikle ayakkabıyı nasıl süslemek istediğinizi düşünün ve kabataslak aklınızda tasarlayın. Plastik tabak ya da kapa küçük bir miktar tutkal sıkıyoruz.

Daha sonra kürdan yardımıyla tutkalları boncuklarımızın ya da taşlarımızın altına yapıştırıyoruz.
Ayakkabımızın burun kısmından işleme başlıyoruz.
Daha sonra boncuk ya da taşlarımızla aynı renkte olan küçük boncuklarımızı aralara serpiştiriyoruz.
Aynı işlemi ayakkabımızın diğer tek ve arkası için de tekrarlıyoruz. 
Veee işte sonuç: Mükemmel:)




Plaj için pratik ve harika bir fikir;

Victorias Secret sitesine bakarken gördüm ve biz neden yapamayalım dedim. Hazır almak isterseniz; http://www.victoriassecret.com/ss/Satellite?ProductID=1265802753959&c=Page&cid=1334717240040&pagename=vsdWrapper Benim gibi el emeği göz nuru olsun dersen buyurun sizi şöyle alalım:)

Gerekli malzemeler;
-Dikdörtgen bir polyester kumaş
-Makas
-İğne -iplik


Öncelikle kumaşımızı alıyoruz ve iki ucundan makas yardımıyla askı olacak şekilde kesiyoruz ve kestiğimiz kumaşı sökülmemesi ya da kaçmaması için iğne iplik yardımı ile ufak bir kat dikiyoruz. 
Veee hazırııııız:)




Dilerseniz kumaşı boncukla ya da deniz kabuklarıyla da süsleyebilirsiniz. Ben şahsen denediğimde deniz kabuklarını kullanmayı planlıyorum. Benden önce davranırsanız da sizden mail istiyorum:)





2 yorum:

  1. Plaj elbisesi ne kadar pratik :)
    madambfashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Benden önce davranır da yaparsan mutlaka istiyorum fotoğrafllarını:)

    YanıtlaSil